Trail Lemele en Lemelerberg

In en rond Lemele is laatst een leuke trail geplaatst. Vele afwisselende caches op verschillende leuke plekken. Het is te combineren met de Multi die er al ligt, maar die heb ik al gedaan waardoor ik vandaag het rondje maar rij.

001Ik begin in Almelo bij het trucje in het Beeklustpark die wel een beetje aan de zichtbare kant ligt. Een leuk Japans doosje vind ik en met behulp van youtube is het ding zo geopend. Maar leuker is het natuurlijk zelf uit te vinden.

 

 

002

Via de prachtige logrol van Op zoek naar MEER rijd ik dan naar Lemele. Ik kom onder andere in een varkensstal terecht en zie wat houtsnij kunstwerken en een schaapskooi. Bij de schaapskooi moet ik nog wel lachen, ik laat het dopje van de cache bij de schapen in de wei vallen, en 1 schaap pakt hem in zijn bek en tilt zijn kop omhoog waardoor ik er weer bij kan. Lief he?

 

 

 

005 006

In de middag komt Carla ook mijn kant op en samen gaan we Vechtdal 3 doen. Een korte Multi maar met flink wat zoekwerk. Hij moet er liggen, dit oudje, maar het kost ons uiteindelijk drie kwartier om de cache te vinden. Zo moeilijk was hij niet, maar gewoon steeds er naast geprikt en hij was heel natuurlijk verstopt.

008 003

004  007

Na een natte ochtend is de zon beginnen te schijnen en ik wil nog de Multi Lemelerberg doen. Carla wijst me de cache al aan, maar ik weet hoe mooi het gebied is dus na het loggen wandel ik alsnog deze ronde. Carla gaat dan een paar andere caches doen die zij nog moet. Op de terugweg doe ik nog regge view, welke ik de vorige keer niet kon vinden, en welkom in muggle land, beide in Nijverdal. Gelukkig is de laatste onopvallend te loggen in een drukke straat.

009 012 011 010

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *