Olst: Indunatie, IJssellinie en nachtcache in Nordhorn

Overdag staan vandaag weer caches in Olst gepland. De bedoeling is Indunatie te lopen, en ondertussen de IJssellinie-serie af te maken. Het is een geweldig gebied hier, en de multi Indunatie is dan ook een echte aanrader. Je komt langs veel bunkers en sporen van de IJssellinie, je loopt over een heel mooi landgoed met leuke paden, je ziet het landhuis en een ruïne waar muziek uit komt.
De tradi’s van de IJssellinie vinden we ook allemaal en daarmee is er na het vinden van de bonus een hele leuke serie afgerond.

De rest van de dag doen we nog wat van de nieuwste rage: met STIP op de kaart-caches, pikken we een drietal DCG-jubileum caches mee (waarvan de challenges op plekken liggen waar al eens een cache lag) en maken we de muziek-serie af. En daarmee bedoel ik Door geluk hierheen gebracht en Een moment van geluk. Eerstgenoemde is leuk, want er zit een wandeling van 800 meter aan vast en dan denk je dat je er bent en moet je nog een richel over het water overbruggen.. Rond half 4 stoppen we ermee, gaan we wat eten en daarna rij ik door naar huis om een zaklamp op te halen en ga meteen weer weg naar Nordhorn.
In Nordhorn is er afgesproken met Ligfietsbunny, Nyh, Lion251, Thuishuis, Waterkolk en Technetium om Into the dark te lopen. Een hele leuke nachtcache, maar je moet wel wat codes beheersen. Veel moet je nl met een 9V-batterij aflezen en kennis van morse, braille en binair is dan wel handig. Omdat een deel van de groep bij wp1 het antwoord niet vertrouwd lopen we de cache grotendeels in 2 groepen, wat eigenlijk wel ideaal is omdat nu iedereen kan meekijken en meedenken bij de waypoints. En dat is wel zo leuk.
Bij het laatste wp strandden we maar gelukkig is er een telefoonjoker die ons naar de cache leidt.
Onderweg hebben we nog 1 tradi mee kunnen pakken, een cache waarbij je ook nog op zoek moet naar een sleutel.
Al met al een hele leuke, gezellige, maar lange cachedag.

 

 

 

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *