Natte voeten Almelo en Entermors 6,7,8

 

001Zoals in mijn verhaal van 1 januari te lezen was, had ik bij Natte voeten een uv-lamp nodig. Vandaag dus voor de derde keer op pad naar Natte voeten. Een extra hulpmiddel èn mn vader mee want met 4 handen werkt het iets makkelijker dan met 2. Maar ducktape werkt ook, paps was toch overbodig 🙂

 

 

 

Het waypoint kreeg ik weer te pakken en met mn lampje kon ik eindelijk een coördinaat aflezen. Helaas was de cache 3 km verderop. Daar aangekomen was het huisje snel gespot en had ik nog wel even de internetpagina nodig voor de code. Ondertussen werd ik bijna weggeblazen door de keiharde wind, maar het puntje was een feit.

 

003 002

Hierna ben ik even doorgereden naar Enter, na paps weer afgezet te hebben want die vond het toch wel erg koud. Mijn nieuwsgierigheid was te groot, ik was erg benieuwd naar de 3 nieuwe caches uit de Entermors-serie, omdat de anderen ook allemaal zo leuk zijn. Ik begon bij nummer 8. Daar aangekomen stond er al een auto, en wat een toeval, het was Erwin (Avonasac) Ook hij wilde alleen deze drie caches even doen. Hadden we dat geweten van elkaar dan hadden we ook samen kunnen rijden.

 

004 005

Nu gingen we maar achter elkaar aan. Bij 8 was de cache snel gespot en vonden we een leuke creatie. Bij 7 moesten we wat meer moeite doen om de cache te openen, maar de opdracht met de verrekijker was wel erg leuk. Deze cache lag ook bij een rustpunt waardoor hij in de zomerdag nog mooier zal zijn als je hier ook nog naar binnen kunt. Nu was alles dicht en hadden ze de cache aan de buitenkant geplaatst.

Tenslotte gingen we naar Entermors 6. Dit zou een hele mooie moeten zijn. Nou inderdaad. Alleen al de locatie. Het was een kinderboerderij met speeltuin en midgetgolfbaan en restaurantje. Superleuke plek! Toen we uitstapten bleek ook Joke van Travel Team aanwezig te zijn. Ook zij wilde alleen even deze caches meepakken. Dus deden we deze cache uiteindelijk met z’n drieën.

007 006

De cache stond als tradi op de kaart maar op het nulpunt kregen we een blaadje met wat opdrachten.
We belandden uiteindelijk binnen bij de geitjes, de koe en de zwijnen en nadat alles geknuffeld was werd de cache op een zeer originele manier geopend. Een techniek die ik nog niet eerder had gezien, heel gaaf!

De lieve geitjes bleven knuffelig en knabbelden zelfs aan de kleren. Wat een grappige plek voor een cache. Na het loggen werd alles weer netjes opgeruimd en afgesloten en gingen we allemaal weer onze eigen weg. Ik ging naar huis 🙂

Found it 01/11/2015 Carolaa found Entermors 6 -Kinderboerderij Het Rheins Overijssel, Netherlands Visit Log
Found it 01/11/2015 Carolaa found Entermors 7 -Binnengait Overijssel, Netherlands Visit Log
Found it 01/11/2015 Carolaa found Entermors 8 -Rustig plekje in ’t bos Overijssel, Netherlands Visit Log
Found it 01/11/2015 Carolaa found Natte voeten? Overijssel, Netherlands Visit Log

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *